Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Utilizare arhivare rapoarte


Am definit în Opțiunile dosarului ce rapoarte dorim să prelucrăm, deci în Arhivare Rapoarte avem posibilitatea de a le genera.
În locația stabilită în Opțiunile Dosarului se va crea automat un fișier ce reprezintă de fapt luna din an aferentă rapoartelor generate.
Butonul Actualizează aduce pe ecran acele rapoarte definite. Putem selecta spre prelucrare unul câte unul sau pe toate deodată, prin asistentul Selectare/Deselectare din antetul modulului.
 
Arhivare Rapoarte
 
Este important de știut că transmiterea pe email a rapoartelor se poate realiza numai dacă pe userul care lucrează este configurată o adresă de email, respectiv un cont smtp
Astfel, în Nomenclatoare - Utilizatori, pe acel user cu care va logati, trebuie selectată adresa de email de pe care se va face transmisia emailurilor.
Dacă nu există nici o adresă configurată, în Nomenclatoare - Conturi e-mail (SMTP) trebuie să adăugăm un nou cont după modelul din imagine.
 
Arhivare Rapoarte
 
Dacă sunt toate configurările făcute corect, rapoartele se vor salva in fișierul care a fost definit in Opțiuni Dosare contabile, denumirea fiind de tip anluna.
 
Arhivare Rapoarte
 
În funcție de ceea ce am bifat pentru generare rapoarte, pe ecran vom primi informații legate de starea acțiunilor: status generare, tipărire, trimitere email.
Putem adăuga pe ecran mai multe coloane, dar și în partea de jos, în linii detalii, dacă vrem să vizualizăm în altă formă pentru fiecare operațiune în parte.
 
Arhivare Rapoarte
 
Iată și organizarea pe care ne-o oferă Nexus:
 
Arhivare Rapoarte

  •     Câmpuri disponibile
  • Prezentare interfață