Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus ERP

Nexus ERP progres

loading

Creare modele documente


Modele documente

 
Pentru a ușura modul de lucru, sau pentru a restricționa activitatea utilizatorilor se pot defini modele pentru diferite tipuri de documente. Pentru a putea crea un model vom urmări existența butonului Modele în bara de antet a programului, la deschiderea modulului.
În fereastra deschisă după apelarea pictogramei Modele, pentru adăugarea unui model vom folosi butonul Adaug din bara de acțiuni.
 
Creare modele documente
 
Modelul care urmează a fi adăugat trebuie denumit pentru a fi identificat și utilizat cu ușurință.
În fereastra Adaug model pot fi setate ca implicite diferite câmpuri, în funcție de tipul documentului care urmează a fi personalizat.
Un model, astfel creat, va putea fi utilizat doar de către utilizatorii care au primit acest drept.
 
Creare modele documente
 
După efectuarea acestor setări, la logare, utilizatorii care au dreptul de a folosi modelul, la intrarea în modul sub Adaug va exista o săgeată care va permite selectarea modelului personalizat.
 
Creare modele documente
 
 
În același mod pot fi adăugate modele și pentru alte documente precum: facturi clienți/furnizori, comenzi clienți, note de transfer intre gestiuni și între conturi, chitanțe, avize marfă, bonuri predare etc.

  •     Activarea licentelor
  • Configurarea afișării informațiilor în cadrul unui modul