Acest site folosește cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi și politica noastră de confidențialitate

N E X U S
Nexus Magazin Online + NexyShop

Nexus Magazin Online + NexyShop progres

loading

Adăugare produse în magazin


După ce am creat întreaga documentație a produselor (denumire, descriere, atribute, prețuri, imagini), trebuie să adăugăm produsele în magazin pentru a fi disponibile pe site. Acest lucru îl facem urmând pașii de mai jos:
 
ATENTIE: După ce facem oricare dintre pașii de mai jos, trebuie să ne asigurăm că salvăm modificările făcute fie prin butonul "SALVEZ", fie prin butonul de la tastatură "F12".
 
1. Trebuie să avem drepturi complete în modulul "Produse Magazine Online"
2. Intrăm în modul selectând magazinul pe care vom lucra.
3. Folosim butonul din stanga sus "ADAUG" pentru a adăuga articole noi.
4. După ce se deschidem fereastra de adăugare, selectăm comanda din dreapta "CAUTĂ"
5. Se vor afișa toate articolele ce nu au fost adăugate în magazin, articole ce au un preț stabilit în lista de preț asociată magazinului.
6. Selectăm toate articolele pe care dorim să le introducem
7. După ce am finalizat selecția de articole, folosim butonul "SALVEZ" pentru a salva modificările făcute.
8. Articolele selectate vor apărea în lista cu produse, însă acestea încă nu vor fi vizibile pe platforma de vânzare.
9. Trebuie să intram pe fiecare articol în parte pentru a-i pune bifa de "ACTIV" și pentru a-i scoate bifa "Documentație în lucru", dacă aceasta a fost pusă la adăugarea produsului.
10. Tot în fereastra articolului, putem sa îl selectăm pentru a fi afișat în categoria de "PRODUSE NOI", selectând bifa "PRODUS NOU".
11. În cazul în care avem puține articole ce trebuiesc încarcate pe site, pe clase diferite, mai trebuie să asociem fiecărui articol o "CLASĂ ARTICOL MAGAZIN", clase ce vin din structura meniului creată pe magazin
12. În cazul în care adăugăm mai multe produse pe aceeași clasă, putem folosi asistentul "ASOCIERE CLASE PRODUSE", ce este disponibil în fereastra cu produse magazine online.

  •     Adăugare imagine clasă magazin
  • Pagină Criterii confidențialilitate